2024 Mart-Haziran Dönemi Detaylı Bilgiler

David Cornwell ve Banu Çeçen'den:


''Benzersiz ifadeni bul ve yaşamını neşeyle sürdür.''


 

Tanıtım Broşürünü İndir
Video Poster Image

Mezunlarımızdan:


”

Kendi hayatıma ve mesleğime sahici bir iç görü ile bakma alanı sağladı. Programın ayakları yere basan bir meslek edindirmesi bir yana, öğrenci olarak var olmak da aynı zamanda uzun dönem bir koçluk almak gibiydi. David ve Banu bu alanda samimiyetle güvendiğim, bilgi ve tecrübelerine kendimi bırakmaktan dolayı çok memnun olduğum iki eğitmen. İyi ki onlarla bu sistematik, insanda soru işareti bırakmayan, ayaklarını yere bastıran eğitim yoluna çıkmışım.

-Sevgen Bengi Kıran 

Yoga, Meditasyon, Mindfulness, Dans Eğitmeni


”

Bu program hem birebir hem grup danışmanlıklarımda yeni araçlar, bakış açıları ve yaklaşımlar sundu. Hem profesyonel eğitmenlerle, sadelikle ve etkili çalışmanın, hem de ekibin desteğini çok hissettim. Tüm kalbimle öneririm.


-Deniz Bağan

Mindfulness ve Şefkat Eğitmeni


”

Hem bireysel hem profesyonel yaşantıma en büyük katkıyı sunan alanlardan biri oldu benim için. Mindfulness'ın açık, nazik ve yargısız tavrı ile koçluk yaklaşımının çerçevesi belli ve net nitelikleri bir araya gelince, buna bir de Banu ve David'in engin tecrübeleri, anlatımları, alanı tutuşlarındaki hakimiyet ve içtenlikleri eklenince; kendime bakışım, işime bakışım, ilişkilerime bakışım bana "iyi ki" dedirten bir yönde evrildi diyebilirim.


-İrem Bali

Psikolog, Neurosystemics CARE Uygulayıcısı

 

 

 

 
 
Bize mail atın